Tervetuloa tunnelmalliseen Villa Skogsbackaan!

 

Täällä yöpyy kuusi henkilöä tunnelmallisessa hirsitalossa. Villalla on oma tie ja rauhaisa piha- alue maatilan mäellä, mistä avointa maisemaakin voi ihailla. Pihassa on puulämmitteinen ja viihtyisä tynnyrisauna.

Aito luonnonläheisyys ja maatilan ympäristö on valttimme, mutta samalla matkaa lähimpään ruokakauppaan tai ravintolaan ei ole kuin 15 min. Pienen ilonsa tuovat kääpiövuohemme ja kanit, joihin ihastuvat niin lapset kuin aikuisetkin.

 

Varaa nyt!

Villa Skogsbacka on loistava pakopaikka pariskunnille rentouttavaan viikonloppuviettoon, samalla myös lapsiperheelle pieni seikkailu. Tutustu elämyspalveluihin!

Tammisaaren keskustaan on 15 min ajomatka ja Hankoon 30 min. Helsingistä ja Turusta tänne ajaa  75 minuutissa. Fiskarsin ruukkialue on myös 30 min päässä. Moni vierailijoistamme tekevätkin päiväretken Fiskarsiin.

UUTTA 2021!

Monipuolisia elämyspalveluita!

Villa Skogsbacka on auki ympäri vuoden, mutta osa elämyspalveluista ovat kausiluonteisia ja vain ennakkoon varattavia! Mitä aikaisemmin varaat majoituksen, sitä todennäköisemmin saat mitä toivot. Kerro toiveistasi!

Noin 30 min ajomatkan säteellä Villa Skogsbackasta löydät kaksi laskettelukeskusta, yhden maastohiihto- ja luontoreittikeskuksen, kaksi frisbeegolfrataa, neljä uinti- ja piknikrantaa, kolme ruukkialuetta, yhden maastopyöräilykeskuksen, neljä golfrataa, useita lintubongausalueita, kaksi uimahallia, kaksi leikkipuistoa, monta ravintolaa ja kahvilaa, kaksi mäkiautorinnettä, kolme pienkaupunkia, kolme paikallista kesätoria, monta museota ja kesätapahtumaa. Kysy meiltä lisää!

Villa Skogsbackan majoitus ja elämykset

140 € vuorokaudelta aina kahdelle henkilölle sis. 10 % alv

Lisähenkilö + 40 €/vrk/henkilö, sis. alv

– Ulkosauna kuuluu aina hintaan!
– Aamiaista voi tilata 10 €/vrk/henkilö, sis. 14 % alv
– Elämyspalveluiden hinnat ennakkovarauksena palvelutuottajalta

Tutustu tästä

Skarsbölen elämyspalveluihin!

Ota kaikki irti vierailustanne Villa Skogsbackassa! Muista ennakkovaraus!

Western-ratsastusta aikuisille ja Cowboy-ratsastusta lapsille

Kajakkimelontaa saaristossa

Venematka kansallispuistoon

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä – soita tai lähetä viesti! Käsittelemme tiedot luottamuksellisesti.

 Vi betjänar även på svenska! You can also book in english!